Ayurvediska örtblandningar av finaste kvalité - för Din mage, hud och övrig hälsa.
Välj en färdig blandning eller kombinera själv

Magtypstestet - Nyckeln till din rätta örtblandning

Vill du bygga en hälsosam livsstil som håller livet ut.  Använd våra fem kärnverktyg.
Allt börjar med magen!

De fem Kärnverktygen - För din mage och hälsa.

Våra populäraste produkter

Om Sattwa Herbs

Personliga örtblandningar med rådgivning

Utvecklade av vår egen ayurvediska örtspecialist

Rena ekologiska örter
av högsta kvalité

Snabb effekt och verktyg för din långsiktiga hälsa


Malin "Tusen tack för suveräna produkter"

Hej! Måste bara passa på att berätta att era örter har gjort under för min hud ( och mage - där roten till hudproblemen finns). Efter en lång sjukskrivning för utmattningssyndrom Läs mer...

Christina ”Förstoppad sen 10 år"

Jag var på föreläsning i Sandviken som var jätte bra. Dagen efter gick jag och handlade till mungbönsgryta, detoxen och All in one Vata Agni. Är totalt föstoppad sedan tio år och har Toilax på recept. Igår gick jag på toaletten själv, tredje dagen helt otroligt.


Katja "Kan nu äta vad som helst utan att svullna upp"

Det är svårt att beskriva med ord om hur glad och tacksam jag känner mig över att ha funnit Sattwa Herbs. I nästan 3 år har jag haft problem med min svullna mage. Läs mer...

Hiba "Inga fler energidippar"

För mig har Mungbönsgrytan i kombination med Sattwa Herbs produkt ”Herbs for skin- Clean & Build up” build up varit helt fantastiskt! Från att vara den personen som tränar och äter nyttig mat och ändå har problem med att få energidippar på kvällarna. Till att ha en jämn och stabil energi genom hela dagen. Rekommenderar detta starkt!”

Aktuellt

Är det dags att ta hand om din hud? Vår produkt Support Skin finns i tre varianter, välj efter hudtyp: För en rödare hud: Support Skin - To calm redness. För torr hud eller allmänna hudproblem: Support Skin - To quiet & stabilize. För att städa ur orenheter, acne: Support Skin - To clean & build up.

Visste du att nyckeln till att bli av med sötsuget är att få en balanserad matsmälting. Att äta varm mat 3 gånger per dag hjälper att hålla ordning på sötsuget , kika på fler enkla verktyg här.

Våra Grundprodukter All in One med ghee i är det du behöver för ett att hålla magen och matsmältningen i balans varje dag. Det är viktigt att du tar dem regelbundet för att de ska ha bästa effekt.

4 sätt att välja din örtblandning

Sattwa Herbs Kost & Magskola

Sattwa Herbs på Instagram

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.