Ayurvediska örtblandningar -sammansatta av Sara Fryklund vår egen Ayurveda och Örtspecialist

Välj produkt här- för din mage, hud, stress, energi och övrig hälsa

Välkommen till Sattwa Herbs

Jag heter Sara Fryklund och är Ayurvedaspecialist. Min passion är att blanda örter och hur man med enkla kost och livsstilsverktyg kan skapa en hälsosam livsstil - som håller livet ut!

Över åren har jag hjälpt tusentals kunder att få ordning på sin mage och matsmältning, men även hudproblem och att finna hela sin hälsobalans.

Viktigt för mig är att hjälpa Dig som kund utifrån där du är, därför har jag även skapat kurser idag där du som kund får hjälp med allt från mage, hud och andra hälsoproblem till att finna just Din hälsobalans.

Idag driver jag Sattwa Herbs tillsammans med team Sattwa, vi finns utanför Ystad där vi har våra produktionslokaler och blandar våra örtblandningar själva - allt görs för hand. 

Är du nyfiken på att börja med örter eller att gå en av mina kurser. Varmt välkommen med i Sattwa Herbs gemenskap!

Varma hälsningar 

     Ört och Ayurvedaspecialist

Våra populäraste produkter

Vill du också finna en balanserad matsmältning, lära dig hur du ska äta och komma igång med nya dagliga rutiner för hela din hälsa. Gå Saras kurs!


Örter för Pittamagen -Pitta All in One. Vi har alla olika magtyper och vi smälter vår mat på olika sätt. Vill du se vilken magtyp du har- läs här!

Vår örtblandning Let Go Mild & Daily tas gärna innan sänggående. Ta 1 tesked i 0,5 dl kokhett vatten så får kroppen städa på natten.


Lär dig mer om din magtyp, örter och enkla kostverktyg. Nästa Webinar med Sara Fryklund- vår Ayurvedaspecialist är den 4 mars kl. 19, 40 minuter långt och kostnadsfritt.

Detta erbjuder vi

Din egen örtblandning- för just din magtyp och de behov du har

Örtrecepten är utvecklade av vår egen ayurvediska örtspecialist

Naturliga ayurvediska  örter omsorgsfullt utvalda för just dig

Enkla kost och livsstilsverktyg i form av kurser för hela din hälsa


Malin "Tusen tack för suveräna produkter"

Hej! Måste bara passa på att berätta att era örter har gjort under för min hud ( och mage - där roten till hudproblemen finns). Efter en lång sjukskrivning för utmattningssyndrom Läs mer...

Christina ”Förstoppad sen 10 år"

Jag var på föreläsning i Sandviken som var jätte bra. Dagen efter gick jag och handlade till mungbönsgryta, detoxen och All in one Vata Agni. Är totalt föstoppad sedan tio år och har Toilax på recept. Igår gick jag på toaletten själv, tredje dagen helt otroligt.


Katja "Kan nu äta vad som helst utan att svullna upp"

Det är svårt att beskriva med ord om hur glad och tacksam jag känner mig över att ha funnit Sattwa Herbs. I nästan 3 år har jag haft problem med min svullna mage. Läs mer...

Hiba "Inga fler energidippar"

För mig har Mungbönsgrytan i kombination med Sattwa Herbs produkt ”Herbs for skin- Soft & Glow” build up varit helt fantastiskt! Från att vara den personen som tränar och äter nyttig mat och ändå har problem med att få energidippar på kvällarna. Till att ha en jämn och stabil energi genom hela dagen. Rekommenderar detta starkt!”

Sattwa Herbs på Instagram

Vill du lära dig ett nytt tankesätt kring mat och få hjälp att finna din hälsobalans. Använd våra 5 kärnverktyg- som Sara använder för att hjälpa Sattwas kunder till en bättre matsmältning.

Till de 5 Kärnverktygen-

Allt börjar med magen!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.