Vårt koncept

Ayurvediska örtblandningar för just Din mage, kropp och sinne

- sammansatta av Sara Fryklund - Sattwa Herbs egen Ayurvedaspecialist

Sattwa Herbs säljer naturliga ayurvediska örtblandningar. Vi har örtprodukter för just Din mage, hud ,stress och övrig hälsa.

Vi människor har alla olika magtyper och vi smälter vår mat på olika sätt. Fungerar din matsmältning kan kroppen ofta själv klara av att ta hand om andra obalanser som du kan drabbas av. Sattwa Herbs erbjuder därför personligt utvalda örter baserat på det flertusenåriga traditionella medicinska systemet Ayurveda. Allt börjar med magen!

Vilka är vi?

Sattwa Herbs är ett svenskt företag som har sina produktionslokaler i Ystad. Grundare av Sattwa Herbs är Sara Fryklund - Ayurvedaspecialist, men idag är vi ett helt team som jobbar för att sprida budskapet om örternas fantastiska effekt på vår hälsa!

Var finns vi?

Sattwa Herbs örtprodukter säljs här i vår webbshop, numera har vi också kurser för hela din hälsobalans.

Hjälp att välja produkter eller magtyp?

Gör vårt magtypstest eller läs mer i Välj produkt för att se vilka örter du behöver och vilken magtyp du har! Du kan också boka en tid för 10 minuters gratis örtrådgivning med Sara Fryklund - vår Ayurvedaspecialist.

Vad innehåller örtblandningarna?

Sattwa Herbs örtblandningar är naturliga kosttillskott med ayurvediska örter i pulverform sammansatta och utprovade av Sara Fryklund, Sattwa Herbs egen ört och ayurvedaspecialist. Vi väljer och köper våra örter från omsorgsfullt utvalda leverantörer i Europa och Indien.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.