Vårt koncept

Ayurvediska örtblandningar för just Din mage, kropp och sinne

- sammansatta av Sara Fryklund - Sattwa Herbs egen Ayurvedaspecialist

Vi har alla olika magtyper och vi smälter vår mat på olika sätt. Fungerar din matsmältning kan kroppen själv klara av att ta hand om andra obalanser som du kan drabbas av.

Sattwa Herbs erbjuder personligt utvalda ekologiska örter för din hälsa utifrån just din mage och din matsmältning baserat på det flertusenåriga traditionella medicinska systemet Ayurveda.

Vi har örter för just din mage och matsmältning, för huden, sinnet, musklerna, detox-utrensning, energi/fokus, hälsosamma luftvägar och immunsystemet.

Vår storsäljare Grundprodukt All in One är en färdig örtblandning speciellt framtagen för en mage som behöver extra balans, support och stabilitet. Örtblandningen innehåller förutom Grundprodukt Classic även Sattwas tilläggsprodukter för din mage och Ghee. All in One finns som Vata Agni, Pitta Agni och Kapha Agni. Vid behov kan du komplettera med tilläggsprodukter för din övriga hälsa, exempelvis Grundprodukt All in One med Support Skin.

Självklart kan du alltid Skapa din egen örtblandning med Grundprodukt Classic och valfria tilläggsprodukter!

Idag har vi även ett helt nytt produktsortiment Easy to choose - där du enkelt väljer produkter efter symptom ej efter magtyp. Finns både för mage, hud och detox.

Vilka är vi?

Sattwa Herbs är ett svenskt företag som har sina produktionslokaler i Ystad. Grundare av Sattwa Herbs är Sara Fryklund - Ayurvedaspecialist, men idag är vi ett helt team som jobbar för att sprida budskapet om örternas fantastiska effekt på vår hälsa!

Var finns vi?

Sattwa Herbs örtprodukter säljs här i vår webbshop plus i flertalet utvalda och utbildade hälsokostbutiker och hälsocenter i Sverige.

Hjälp att välja produkter eller magtyp?

Gör vårt test i Örtväljaren eller läs mer i Välj produkt för att se vilka örter du behöver och vilken magtyp du har! Du kan också besöka någon av våra utbildade hälsokostar runtom i Sverige som har vårt sortiment eller boka en tid för 5 minuters gratis örtrådgivning med Sara Fryklund - vår Ayurvedaspecialist.

Vad innehåller örtblandningarna?

Sattwa Herbs örtblandningar är naturliga kosttillskott med ayurvediska örter i pulverform sammansatta och utprovade av Sara Fryklund, Sattwa Herbs egen ört och ayurvedaspecialist. Vi köper våra örter från Pukka Herbs, ett företag i Storbritannien som är kända för sina goda téer och som tillhandahåller ekologiskt certifierade örter från kontrollerade odlingar runtom i världen.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.