Finn din hälsobalans med Ayurveda

En online kurs med Sara Fryklund - Ayurvedaspecialist


Vill du bygga en hälsosam livsstil som håller livet ut!

I så fall är denna kurs något för dig. Jag, Sara hjälper dig utifrån Sattwa Herbs Kärnverktyg att få en bra mage och matsmältning och att finna vägen till ett mer balanserat liv där det är du som styr över din hälsa och inte ditt sinne, kropp eller samhällets stress och obalanser.

Vem är kursen för? För dig som vill:

 • veta vad och hur du ska äta
 • få ordning på din mage o matsmältning
 • vill tappa några kilon
 • vill lära dig mer om Ayurveda, matlagning och de olika magtyperna
 • skapa bättre rutiner och få mindre stress och oro i livet
 • vill bli av med sötsug
 • få en bättre hy
 • känner sig allmänt obalanserad i kropp eller sinne
 • provat många dieter och har inte hittat rätt än
 • vill lära dig enkelheten i Ayurvedan och ha verktyg för livet!

Nyckeln är att finna rutiner som fungerar varje dag och sedan att möjliggöra för sin mage och matsmältning att finna en egen hållbar balans. När mage och matsmältning är i balans kan kroppen ta upp all näring den behöver och själv klara av att ta hand om eventuella obalanser som du kan drabbas av.

På kursen använder vi oss av Sattwa Herbs fem Kärnverktyg som Sara har utvecklat över åren, just för att hon får sådan fin effekt på kunderna med just dessa enkla verktyg. Hela kursen bygger på Saras djupa kunskap i Ayurveda och på den erfarenhet hon skaffat sig utifrån flertalet år i konsultation med kunder, men även från föreläsningar, workshops och den Kost & Magskola hon haft tidigare.

Denna kurs passar även dig som tidigare gått någon av Saras kurser då vi kommer att ta upp många nya ämnen, se längre ned i Kursens innehåll.

Praktisk information om kursen: ”Finn din hälsobalans med Ayurveda”

Detta är ett Gruppcoaching program i ca. 2,5 månad med Sara Fryklund vår Ört och Ayurvedaspecialist fördelat på 6 tillfällen á 90 minuter LIVE där Sara föreläser i ca 45 minuter och därefter svarar på frågor och coachar er i 45 minuter.

LIVE-inspelningarna går även att titta på i efterhand ifall du missar ett tillfälle. Vid varje tillfälle får du en eller flera ”läxor- att träna på” till nästa tillfälle.

Kurstillfällen: kl. 18.30 den 31 augusti, 10 september, 21 september, 5 oktober, 22 oktober, 9 november. Live-inspelningen spelas in med möjlighet att titta på det senare.

Kostnad: 4980 kr - OBS! endast 2990 kr vid anmälan och betalning innan 31 juli 2020. Om du betalar med Klarna i kassan kan du alltid delbetala denna avgift om du vill. Kortare delbetalning på max några månader kostar inte så mycket, längre delbetalning är lite dyrare.

Unikt erbjudande - Passa på att gå den här live kursen med Sara nu!

Platserna är begränsade så passa på att garantera din plats redan nu.

Sagt om Sara och hennes tidigare kurser:

Jag har börjat tänka mycket mera på vad jag äter och framförallt HUR! Kursen har öppnat mina ögon med diverse aha upplevelser, och nu förstår jag bättre varför min hud är så torr och varför magen ibland gör uppror.

Sara är fantastisk till att inspirera och få en att göra dessa faktiskt enkla förändringar på en gång. Hon är dessutom bra på att förklara varför och jag bara älskar enkelheten i ayurvedans lära.

Man får sån energi av att gå Saras kurser. Jag skulle vilja berätta för alla att det är möjligt att få en bra matsmältning med ganska enkla små medel!

Läs mer om hur Sara arbetar med sina kunder för att förändra vanor och rutiner i dessa tre artiklar:

Sofia - Så hänger mage och hud ihop

Marianne - Nu slipper jag mina röda utslag i ansiktet

Anne-Christine - Böngrytan botade


Kursens innehåll:

 • Ayurveda och de olika magtyperna - ett 5000-årigt hälsoredskap.
 • De fem kärnverktygen för just din mage och hälsa.
 • Verktyget Helhetsstjärnan - din nyckel till hela din hälsobalans.
 • Att lära sig vad och hur man ska äta för att få en balanserad matsmältning.
 • Att lära känna sin mage och matsmältning, du får stöd i din förändringsprocess och vi gör en gemensam kostdagbok etc.
 • Att lära sig laga mat efter de ayurvediska grundprinciperna.
 • Hur skapar jag dagliga rutiner som håller i längden.
 • Att leva efter årstiderna, du får hjälp att komma igång och påminnas om vad du kan göra varje månad för att leva i balans med dig själv och naturen.
 • Kontinuerlig uppföljning via e-mail efter varje workshop med uppgifter att göra till nästa gång och stöd i förändringsprocessen.

Detta och mycket mer går vi igenom på kursen och vi praktiserar dessutom allt detta tillsammans så att du själv sedan har verktyg för livet!

Unikt erbjudande - Passa på att gå den här live kursen med Sara nu! Det är en engångsföreteelse att Sara gör detta Live med möjlighet för dig som kund till att bli coachad och få svar direkt på dina frågor. I framtiden kommer denna kurs att finnas som en färdiginspelad online kurs.

Early-bird price: 2990 kr innan den 31 juli 2020 (ordinarie pris 4980 kr). Möjlighet finns att delbetala med Klarna.

Platserna är begränsade så passa på att garantera din plats redan nu!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.