JUST NU 1500kr rabatt på kursen!

Du betalar endast 3490kr (ordinarie pris 4990kr) vid köp av kursen Finn din hälsobalans - 100 dagar med Ayurveda. Dessutom ingår en gratis 30 minuters konsultation med Sara Fryklund - Ayurvedaspecialist (värde 900kr).

Erbjudandet gäller t.o.m. onsdagen 1 september.


Sara Fryklund Ayurvedaspecialist

Sara Fryklund - Ayurvedaspecialist på Sattwa Herbs

Jag brinner för att hjälpa människor att finna sin egen hälsobalans och för örters läkande egenskaper. Det går att bli bra i magen, få ordning på sin hud eller få ett mer balanserat liv. Jag har utifrån mina år i konsultation med kunder och utifrån Ayurvedan utvecklat fem Kärnverktyg som Sattwa Herbs kunder använt över åren just för att de får så fina resultat.

Den ayurvediska kosten och livsstilen är inte ännu en diet utan mer ett förhållningssätt som håller livet ut!

Sara Fryklunds namnteckning

Läs mer om Sara, Sattwa Herbs och vad vi gör:

Sara har utifrån sin djupa kunskap i Ayurveda och mångåriga erfarenhet i konsultation med kunder hjälpt många tusen människor till att få ordning på sin mage, matsmältning, hud, stress och andra obalanser. Prova en av Saras onlinekurser Minikursen "Your way to a Happy digestion" eller den längre kursen "Finn din hälsobalans- 100 dagar med Ayurveda"

Enligt ayurvedan så börjar allt med att finna en bra matsmältning och det är Sara expert på!

Sara driver idag företaget Sattwa Herbs som säljer örtblandningar och kurser online som stöd till förändring i hela din hälsobalans. Hon har en universitetsexamen i Ayurvedisk medicin från Manipal Ayurvedic University, Indien/London plus att hon är folkhälsovetare från Karolinska Institutet.

Ayurveda är ett femtusenårigt medicinskt systemet från Indien som har enkla och hållbara verktyg som är lätta att praktisera för både dig själv och din familj. Men lite träning och vägledning behövs och den får du av Sara. Det fina är att verktygen håller livet ut!

Kursen Finn din hälsobalans - 100 dagar med Ayurveda

Är du nyfiken på att lära dig mer om enkla ayurvediska verktyg för att skapa balans i din hälsa och dessutom få en mer harmonisk matsmältning?

Vill du ha mer ork och energi över - till det du egentligen vill göra?

Vill du få en hälsosam livsstil som håller livet ut!

I så fall är denna kurs något för dig.

Detta är en 15 veckors online kurs (100 dagar) med Sara Fryklund vår Ayurvedaspecialist som man kan gå när man vill, du kan börja den på en gång när du köpt den eller senare när du har mer tid.  Det tar tid att förändras, därför är denna kurs på 100 dagar så att du i lugn och ro kan träna på allt som vi går igenom.

Vill man komma igång enkelt och snabbt rekommenderar vi att du hänger med på en av våra Kursplaner med Sara.

Nästa kursplan startar den 7 mars 2022. Du har då tillgång till att få bli inspirerad av Sara och få stöttning och svar på dina frågor om kursen i de LIVE sändningar med frågor och svar Sara håller vid 5 olika tillfällen under kursen gång. LIVE sändningarna är en för varje modul och är till för att du ska bli inspirerad till att verkligen göra kursen, men det går ju alldeles utmärkt att göra denna kurs exakt när man vill och titta på gamla LIVE sändningar också. Alla LIVE sändningar spelas in och går att titta på efteråt.


Vem är kursen för?


För dig som:
 • Är trött på olika dieter och vill lära dig ett nytt tankesätt kring mat
 • Äntligen vill få ordning på din mage o matsmältning
 • Har en hy som behöver boostas och balanseras inifrån
 • Vill lära känna din matsmältning och göra en hållbar investering i dig själv
 • Är trött på stressen och obalansen i ditt liv och vill finna nya enkla rutiner som håller livet ut
 • Vill bli av med sötsug eller tappa några kilon
 • Vill lära sig nya rutiner så att du får ork och energi över till annat roligt
 • Vill lära dig mer om Ayurveda, matlagning och de olika magtyperna
 • Är redo för att förändra ditt liv och finna just Din egen hälsobalans med Ayurvedans enkla verktyg.

Vill du få en hälsosam livsstil som håller livet ut! I så fall är denna kurs något för dig. Sara hjälper dig utifrån Sattwa Herbs Kärnverktyg att få en bra mage och matsmältning och att finna vägen till ett mer balanserat liv där det är du som styr över din hälsa och inte ditt sinne, kropp eller samhällets stress och obalanser.

Nyckeln är att finna rutiner som fungerar varje dag och sedan att möjliggöra för sin mage och matsmältning att finna en egen hållbar balans. När mage och matsmältning är i balans kan kroppen ta upp all näring den behöver och själv klara av att ta hand om eventuella obalanser som du kan drabbas av.

Hela kursen bygger på Saras djupa kunskap i Ayurveda och på den erfarenhet hon skaffat sig utifrån flertalet år i konsultation med kunder, men även från föreläsningar, workshops och den Kost & Magskola hon haft tidigare.

På kursen använder vi oss av Helhetsstjärnan (se bilden ovan), den är en del av Sattwa Herbs fem Kärnverktyg, ett koncept som Sara har utvecklat de sista 15 åren, just för att hon får så fin effekt på kunderna med just dessa enkla verktyg.

Målet med denna kurs är att du med hjälp av Helhetsstjärnan - ska skaffa dig en verktygslåda med många olika verktyg, allt för att du ska finna en mer varaktig och hållbar hälsobalans i ditt liv. Där det är du som styr över ditt liv och till exempel din matsmältning!

En video där Sara  pratar om hur du finner din hälsobalans och förklarar vad kursen handlar om (46 min). Denna är från ett webinar om kursen Sara hade den 15 juli 2021.


Så här tycker Kursdeltagarna:

"Är jättenöjd med kursen har lärt mig ett nytt grundtänk- förhållningssätt till mat!"

"Jag har en mycket tydligare känsla för hur saker jag äter påverkar min mage och matsmältning vilket gör att jag väljer annorlunda frukter tex, undviker banan på jobbet och väljer päron istället för jag mår bättre av det."

"Jag har börjat tänka mycket mera på vad jag äter och framförallt HUR! Kursen har öppnat mina ögon med diverse aha upplevelser, och nu förstår jag bättre varför min hud är så torr och varför magen ibland gör uppror."

"Det jag gillar med Ayurveda är örterna och det fina hållbara tänket, det handlar mer om att tillföra än att utesluta!

"Kursen har öppnat upp mina ögon för ett nytt tankesätt kring kost och övriga livet. Sluta med stressa och släppa ut, vilket har varit och är svårt, men känner att klumpen i magen börjar lätta och försvinna."

"Tack för en "enkel" kurs - utan massor av pekpinnar och förbud!"

"Det har satt sig - inpräntat - jag gör det nu! Jag har äntligen hittat en fin balans mellan olika saker."

Det fina med kursen är att jag kan göra den om och om igen - jag lär mig hela tiden något nytt!"

Läs mer om hur Sara arbetar med sina kunder för att förändra vanor och rutiner i dessa tre artiklar:

Sofia - Så hänger mage och hud ihop

Marianne - Nu slipper jag mina röda utslag i ansiktet

Anne-Christine - Böngrytan botade


Praktisk information om kursen: Finn Din hälsobalans med Ayurveda

Detta är en 15 veckors online-kurs (100 dagar) med Sara Fryklund vår ört- och Ayurvedaspecialist, som du kan gå precis när du vill eller hänga med på en av våra kursstarter (2 per år).

Kursen innehåller 25 st färdiginspelade videolektioner med Sara ( 6 h ) fördelat på 5 moduler + övningsmaterial att träna på plus möjlighet att skicka in vissa uppgifter för att få kommentarer av Sara.

Vill du komma igång fortare hänger du med på en av våra kursplaner. I varje kursplan har Sara 5 stycken LIVE-sändningar med frågor och svar där du kan låta dig inspireras av Sara och ställa frågor.


Datum för LIVE-sändningar FAQ med Sara i kursplanen som startar den 7 mars är:

16:e mars

6:e och 27:e april

18:e maj och 8:e juni

Alltid på onsdagar och alltid kl. 19.00. Vi använder ZOOM för LIVE sändningarna och du som deltagare får ett mail dagen innnan med en inloggningslänk till ZOOM.

Vi rekommenderar att du börjar med varje modul senast på onsdagen veckan innan så att du har en vecka på dig att göra den innan du är med på FAQ med Sara. Det går utmärkt att lyssna på LIVE-sändningarna efteråt också om du hellre vill det. Vi påminner dig per mail så att du kan hänga med och göra allt i lugn och ro!


Du kan dessutom skicka in flera av uppgifterna i kursen till Sara så kommer hon att kommentera din uppgift och ge dig tips och råd på mail.

I vår Facebookgrupp bara för denna kurs kan du alltid hålla dig igång och bli inspirerad av Sara och övriga kursdeltagare och ställa frågor när som helst om vad som helst som rör kursen. Det är inget krav att vara aktiv i facebookgruppen du deltar så mycket du själv vill, mycket, lite eller inget alls.

Vi har 2 stycken kursplaner/starter per år. Det tar tid att förändras och Sara hjälper dig att göra det möjligt! Psst...du kan alltid köpa kursen nu, göra de delarna du vill och sen hänga med på en kursplan längre fram... helt upp till dig!

Nästa kursplan startar den 7 mars 2022.

 

Kursen kostar 4990 kr.  5 FAQ livesändningar med Sara ingår (värde 1000kr).

Du kan välja mellan två olika betalsätt:


5 delbetalningar á 998 kr (totalt 4990 kr) - Delbetalning i vår kursportal sattwaherbs.podia.com.

Engångsbetalning á 4990 kr - med Klarna (här finns även möjlighet att delbetala i sin egen takt, enligt Klarnas villkor och avgifter).


Sara Fryklund Ayurvedaspecialist

Sara Fryklund - Ayurvedaspecialist på Sattwa Herbs

Jag brinner för att hjälpa människor att finna sin egen hälsobalans och för örters läkande egenskaper. Det går att bli bra i magen, få ordning på sin hud eller få ett mer balanserat liv. Sara har utifrån sina år i konsultation med kunder och utifrån Ayurvedan utvecklat fem Kärnverktyg som Sattwa Herbs kunder använt över åren just för att de får så fina resultat.

"Den ayurvediska kosten och livsstilen är inte ännu en diet utan mer ett förhållningssätt som håller livet ut!"

Sara Fryklunds namnteckning

Läs mer om Sara, Sattwa Herbs och vad vi gör:

Sara har utifrån sin djupa kunskap i Ayurveda och mångåriga erfarenhet i konsultation med kunder hjälpt många tusen människor till att få ordning på sin mage, matsmältning, hud, stress och andra obalanser. Prova en av Saras onlinekurser Minikursen "Your way to a Happy digestion" eller den längre kursen "Finn din hälsobalans - 100 dagar med Ayurveda"

Enligt ayurvedan så börjar allt med att finna en bra matsmältning och det är Sara expert på!

Sara driver idag företaget Sattwa Herbs som säljer örtblandningar och kurser online som stöd till förändring i hela din hälsobalans. Hon har en universitetsexamen i Ayurvedisk medicin från Manipal Ayurvedic University, Indien/London plus att hon är folkhälsovetare från Karolinska Institutet.

Ayurveda är ett femtusenårigt medicinskt systemet från Indien som har enkla och hållbara verktyg som är lätta att praktisera för både dig själv och din familj. Men lite träning och vägledning behövs och den får du av Sara. Det fina är att verktygen håller livet ut!

 

Kursens innehåll:

 • Ayurveda och de olika magtyperna - ett 5000-årigt hälsoredskap.
 • De fem kärnverktygen för just din mage och hälsa.
 • Verktyget Helhetsstjärnan - din nyckel till hela din hälsobalans.
 • Att lära sig vad och hur man ska äta för att få en balanserad matsmältning.
 • Att lära känna sin mage och matsmältning, du får stöd i din förändringsprocess och vi gör en gemensam kostdagbok etc.
 • Att lära sig förstå hur man lagar mat efter de ayurvediska grundprinciperna.
 • Hur skapar jag dagliga rutiner som håller i längden utifrån den ayurvediska dygnsrytmen.
 • Att leva efter årstiderna, du får hjälp att komma igång och påminnas om vad du kan göra varje månad för att leva i balans med dig själv och naturen.
 • Kontinuerligt stöd och inspiration i din förändringsprocess i vår Facebookgrupp för kursen.
 • Möjlighet att lämna in övningsuppgifterna till Sara för personliga kommentarer.

Detta och mycket mer går vi igenom på kursen och vi praktiserar dessutom allt detta tillsammans så att du sedan har verktyg för livet!


Vad är en Sattwa Lifestyle?

Det är ett balanserat liv, där det är Du som styr över ditt liv och inte omständigheterna som styr över dig. Allt nedan får Du om du går Kursen.

A Sattwa Lifestyle - Health puzzle


Känns det lockande - att äntligen finna Din balans i livet! Häng med du också! Nästa kursplan startar den 7 mars 2022...men du kan börja redan idag!

 

Kursen kostar 4990 kr. 5 FAQ livesändningar med Sara ingår (värde 1000kr).

Du kan välja mellan två olika betalsätt:


5 delbetalningar á 998 kr (totalt 4990 kr) - Delbetalning i vår kursportal sattwaherbs.podia.com.

Engångsbetalning á 4990 kr - med Klarna (här finns även möjlighet att delbetala i sin egen takt, enligt Klarnas villkor och avgifter).

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Welcome to Sattwa Herbs

We sell ayurvedic herbal blends to EU, Great Britain, Norway, Iceland, Switzerland and Liechtenstein.

Your country and language are selected automatically. But if you want to change it please use the Selector (the Selector is placed in the menu on your mobile phone and above the main menu on your computer or tablet).

Enjoy our world of Herbs and Ayurveda!

Warm Regards

Sara Fryklund

Founder, Ayurvedic and herbal practitioner