Finn din hälsobalans med Ayurveda 

En online kurs med Sara Fryklund - Ayurvedaspecialist


Det här är en färdiginspelad online kurs som kommer att lanseras den 1-5 november 2020.

Vill du bygga en hälsosam livsstil som håller livet ut!

I så fall är denna kurs något för dig. Jag, Sara hjälper dig utifrån Sattwa Herbs Kärnverktyg att få en bra mage och matsmältning och att finna vägen till ett mer balanserat liv där det är du som styr över din hälsa och inte ditt sinne, kropp eller samhällets stress och obalanser.

Vem är kursen för? För dig som vill:

 • veta vad och hur du ska äta
 • få ordning på din mage o matsmältning
 • vill tappa några kilon
 • vill lära dig mer om Ayurveda, matlagning och de olika magtyperna
 • skapa bättre rutiner och få mindre stress och oro i livet
 • vill bli av med sötsug
 • få en bättre hy
 • känner sig allmänt obalanserad i kropp eller sinne
 • provat många dieter och har inte hittat rätt än
 • vill lära dig enkelheten i Ayurvedan och ha verktyg för livet!

Nyckeln är att finna rutiner som fungerar varje dag och sedan att möjliggöra för sin mage och matsmältning att finna en egen hållbar balans. När mage och matsmältning är i balans kan kroppen ta upp all näring den behöver och själv klara av att ta hand om eventuella obalanser som du kan drabbas av.

På kursen använder vi oss av Sattwa Herbs fem Kärnverktyg som Sara har utvecklat över åren, just för att hon får sådan fin effekt på kunderna med just dessa enkla verktyg. Hela kursen bygger på Saras djupa kunskap i Ayurveda och på den erfarenhet hon skaffat sig utifrån flertalet år i konsultation med kunder, men även från föreläsningar, workshops och den Kost & Magskola hon haft tidigare.

Praktisk information om kursen: ”Finn din hälsobalans med Ayurveda

Detta är en färdiginspelad kurs i sex moduler med Sara Fryklund vår Ört- och Ayurvedaspecialist som handlar om att lära känna sin matsmältning utifrån de fem Kärnverktygenkosten, kryddor, ayurvedisk matlagning, dagliga rutiner och givetvis helheten- för att du ska finna Din egen hälsobalans- med verktyg som håller livet ut!

Varje månad håller Sara en Live - sändning med ett tema och med möjlighet att ställa frågor direkt till Sara, som du som har köpt kurser/na har fri tillgång till.

Du kan dessutom skicka in flera av uppgifterna i kursen till oss på Sattwa Herbs så kommer Sara att kommentera din uppgift och ge dig tips och råd på mail.

Genom vår FB grupp kommer du att kunna hålla dig inspirerad och igång och där finns alltid möjlighet att ställa frågor när som helt om vad som helst som rör kursen.

Kostnad: 2490 kr. Om du betalar med Klarna i kassan kan du alltid delbetala denna avgift om du vill. Kortare delbetalning på max några månader kostar inte så mycket, längre delbetalning är lite dyrare.

 

Webinar med Sara Fryklund

Sara kommer att hålla ett gratis webinar den 1:e oktober om hur du finner din hälsobalans med Ayurveda. Anmäl dig till webinaret för att inspireras och komma igång med ett mer balanserat liv nu! Webinaret är en introduktion till kursen.


Sagt om sara och hennes tidigare kurser:

Jag har börjat tänka mycket mera på vad jag äter och framförallt HUR! Kursen har öppnat mina ögon med diverse aha upplevelser, och nu förstår jag bättre varför min hud är så torr och varför magen ibland gör uppror.

Sara är fantastisk till att inspirera och få en att göra dessa faktiskt enkla förändringar på en gång. Hon är dessutom bra på att förklara varför och jag bara älskar enkelheten i ayurvedans lära.

Man får sån energi av att gå Saras kurser. Jag skulle vilja berätta för alla att det är möjligt att få en bra matsmältning med ganska enkla små medel!

Läs mer om hur Sara arbetar med sina kunder för att förändra vanor och rutiner i dessa tre artiklar:

Sofia - Så hänger mage och hud ihop

Marianne - Nu slipper jag mina röda utslag i ansiktet

Anne-Christine - Böngrytan botade


Kursens innehåll:

 • Ayurveda och de olika magtyperna - ett 5000-årigt hälsoredskap.
 • De fem kärnverktygen för just din mage och hälsa.
 • Verktyget Helhetsstjärnan - din nyckel till hela din hälsobalans.
 • Att lära sig vad och hur man ska äta för att få en balanserad matsmältning.
 • Att lära känna sin mage och matsmältning, du får stöd i din förändringsprocess och vi gör en gemensam kostdagbok etc.
 • Att lära sig förstå hur man lagar mat efter de ayurvediska grundprinciperna.
 • Hur skapar jag dagliga rutiner som håller i längden.
 • Att leva efter årstiderna, du får hjälp att komma igång och påminnas om vad du kan göra varje månad för att leva i balans med dig själv och naturen.
 • Du får stöd och support via vår FB grupp, där du alltid kan ställa frågor när som helst gällande kursen. Om du vill kan du lämna in vissa av uppgifterna i kursen och få Saras kommentarer och tips på e-mail. Allt för att du ska få så mycket stöd som du behöver i din förändringsprocess.
 • Varje månad håller Sara dessutom en Live - sändning med ett tema och med möjlighet att ställa frågor direkt till Sara, som du som har köpt kursen har fri tillgång till.

Detta och mycket mer tar vi upp i denna kurs, tanken är att att Du själv sedan ska ha tillgång till enkla verktyg för din hälsa som håller livet ut!  Ayurveda är en livsstil/ett tankesätt - inte bara en ny diet.

Kostnad: 2490 kr. Om du betalar med Klarna i kassan kan du alltid delbetala denna avgift om du vill. Kortare delbetalning på max några månader kostar inte så mycket, längre delbetalning är lite dyrare.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.