Finn din hälsobalans med Ayurveda

En 10 veckors online kurs med Sara Fryklund - Ayurvedaspecialist

  • Är det dags att få ordning på magen, huden eller stressen
  • Är du trött på olika dieter - lär dig hur du äter istället för vad du äter med hjälp av Ayurveda.
  • Vill du lära känna din matsmältning och göra en hållbar investering i dig själv.
  • Är du redo för att förändra ditt liv och finna just din hälsobalans med ayurvedans enkla verktyg.
  • Vill du bygga en hälsosam livsstil som håller livet ut

Stämmer något av detta in på dig då är det dags att gå Saras nya online kurs Finn din hälsobalans med Ayurveda.

Detta är en 10 veckors online kurs som man kan gå när man vill. Vill man komma igång enkelt och snabbt rekommenderar vi att du hänger med på en av våra kursstarter med Sara.

Nästa kursstart är den 30 oktober. Du har då tillgång till att få bli inspirerad av Sara och få stöttning och svar på dina frågor i de  FAQ live sändningar som Sara håller under kursen gång. Häng med du också och låt ditt nya liv börja!

Titta gärna på Saras video nedan.Nästa Kursstart är den 30 oktober 2020.


Sara Fryklund - Ayurvedaspecialist på Sattwa Herbs

Jag brinner för att hjälpa människor att finna sin egen hälsobalans och för örters läkande egenskaper. Det går att bli bra i magen, få ordning på sin hud eller få ett mer balanserat liv. Sara har utifrån sina år i konsultation med kunder och utifrån Ayurvedan utvecklat fem Kärnverktyg som Sattwa Herbs kunder använt över åren just för att de får så fina resultat.

"Den ayurvediska kosten och livsstilen är inte ännu en diet utan mer ett förhållningssätt som håller livet ut!"


Läs mer om Sara, Sattwa Herbs och vad vi gör:

Sara har utifrån sin djupa kunskap i Ayurveda och mångåriga erfarenhet i konsultation med kunder utvecklat en Kost & Magskola med Fem Kärnverktyg som över åren har hjälpt många kunder att få ordning på sin mage, matsmältning, hud, stress och andra obalanser. Enligt ayurvedan så börjar faktiskt allt med att finna en bra matsmältning och det är Sara expert på!

Sara driver idag företaget Sattwa Herbs som säljer örtblandningar och kurser online som stöd till förändring i hela din hälsobalans. Hon har en universitetsexamen i Ayurvedisk medicin från Manipal Ayurvedic University, Indien/London plus att hon är folkhälsovetare från Karolinska Institutet.

Ayurveda är ett femtusenårigt medicinskt systemet från Indien som har enkla och hållbara verktyg som är lätta att praktisera för både dig själv och din familj. Men lite träning och vägledning behövs och den får du av Sara. Det fina är att verktygen håller livet ut!


Webinar med Sara Fryklund

Sara kommer att hålla ett gratis webinar den 20:e oktober som handlar om kursen och hur du finner din hälsobalans med Ayurveda. Anmäl dig till webinaret för att inspireras och komma igång med ett mer balanserat liv nu!

Ange din epost och få fri tillgång till sidan om kursen Finn din hälsobalans med ayurveda. Du får även tillgång till Kost & Magskolan med artiklar om ayurveda, örter, kost, mag- och hudhälsa.


Genom att skicka in din e-postadress samtycker du till att vi sparar den och skickar Nyhetsbrev till dig några gånger i månaden. Du kan så klart alltid avanmäla dig senare. Sattwa Herbs Integritetspolicy.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.