Vad vill Du förändra i din hälsobalans!

Ett individuellt program bara för dig som vill göra en investering i dig själv i ca. 9-12 månader. Du får hjälp att förändra det du vill med experthjälp av Sara Fryklund - Ayurvedaspecialist i mage, kost och örter.

  • Vi bestämmer tillsammans vad Du vill förändra i ditt liv. Kanske vill Du lära dig vad o hur du ska äta, få ordning på magen eller huden, din stress eller kanske alltihopa dvs få ordning på hela hälsobalansen.
  • Det är just detta som Sara är expert på att med enkla verktyg vägleda dig till en förändring - som faktiskt håller i längden- det säger i varje fall alla Saras kunder som gått i konsultation hos henne över åren :)

Så här går det till: 

  1. Vi sätter upp en gemensam plan för de 10 konsultationerna vi kommer att ha över telefon. Det blir oftast en resa tillsammans på ca. 9 månader upp till ett år- just för att du ska ha tid och möjlighet att förändra det du vill med stöd från mig Sara.
  2. Varje telefonkonsultation är 55 minuter långt, förutom det första som är 1.15 h långt. Under dessa 9-12 månader har du full support av Sara när du behöver det via mail och för kortare telefonsamtal vid behov.
  3. Du får hemuppgifter och övningar som du ska träna på mellan gångerna. Allt för att Du ska kunna förändras i den takt du vill, snabbt eller långsammare. Förändring tar tid och alla är vi olika
  4. Är du redo för att komma igång och finna ett mer balanserat och hälsosamt liv, så är detta program något för dig!
  5. Du får dessutom tillgång till hela kursen "Finn din hälsobalans med Ayurveda" så att du kan göra de avsnitt och lektioner som Sara rekommenderar där. Värde 4990 kr.

Detta är ett fullt paket med ALLT för dig som verkligen vill satsa på dig själv och din hälsa under ett år, en vägledd investering i dig själv med hjälp av Sara som över åren har guidat många många kunder till ett bättre balanserat liv!

JUST NU ingår tre månaders full örtförbrukning till ett värde av 2500 kr, antingen en personlig örtblandning som Sara blandar till just dig (eller motsvarande summa i produkter från Sattwa Herbs).

Konsultationstider: Sara har konsultationstider på måndagar och fredagar dagtid mellan kl. 8.30 - 16:00 och vissa kvällar. Har du behov av annan tid - kontakta Sara INNAN du bokar för att komma överens om en lämplig tidpunkt. När du köpt programmet får du ett mail där du kan fylla i din hälsoinformation och även en länk för att boka ditt första möte.

Betalning: Med Klarna som är vårt betalsätt, kan du välja att delbetala i din egen takt eller betala hela beloppet på en gång.

Pris: 24 950 kr


Sara Fryklund - Ayurvedaspecialist på Sattwa Herbs

Jag brinner för att hjälpa människor att finna sin egen hälsobalans och för örters läkande egenskaper. Det går att bli bra i magen, få ordning på sin hud eller få ett mer balanserat liv. Sara har utifrån sina år i konsultation med kunder och utifrån Ayurvedan utvecklat fem Kärnverktyg som Sattwa Herbs kunder använt över åren just för att de får så fina resultat.

Den ayurvediska kosten och livsstilen är inte ännu en diet utan mer att förhållningssätt som faktiskt håller livet ut!

Jag ser fram emot att få hjälpa just Dig till ett mer balanserat liv. Du är värd att må bra!

Sara Fryklunds namnteckning

Läs mer om hur Sara arbetar med sina kunder för att förändra vanor och rutiner i dessa tre artiklar:

Sofia - Så hänger mage och hud ihop

Marianne - Nu slipper jag mina röda utslag i ansiktet

Lottas resa - Till en stark och välmående matsmältning

Lite om Sara, Sattwa Herbs och vad vi gör:

Sara har utifrån sin djupa kunskap i Ayurveda och mångåriga erfarenhet i konsultation med kunder hjälpt många tusen människor till att få ordning på sin mage, matsmältning, hud, stress och andra obalanser. Prova en av Saras onlinekurser Minikursen "Your way to a Happy digestion" eller den längre kursen "Finn din hälsobalans- 100 dagar med Ayurveda"

Enligt ayurvedan så börjar allt med att finna en bra matsmältning och det är Sara expert på!

Sara driver idag företaget Sattwa Herbs som säljer örtblandningar och kurser online som stöd till förändring i hela din hälsobalans. Hon har en universitetsexamen i Ayurvedisk medicin från Manipal Ayurvedic University, Indien/London plus att hon är folkhälsovetare från Karolinska Institutet.

Ayurveda är ett femtusenårigt medicinskt systemet från Indien som har enkla och hållbara verktyg som är lätta att praktisera för både dig själv och din familj. Men lite träning och vägledning behövs och den får du av Sara. Det fina är att verktygen håller livet ut!Med Klarna som är vårt betalsätt, kan du betala hela beloppet på en gång eller välja att delbetala i din egen takt. 

Pris: 24 950 kr

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Welcome to Sattwa Herbs

We sell ayurvedic herbal blends to EU, Great Britain, Norway, Iceland, Switzerland and Liechtenstein.

Your country and language are selected automatically. But if you want to change it please use the Selector (the Selector is placed in the menu on your mobile phone and above the main menu on your computer or tablet).

Enjoy our world of Herbs and Ayurveda!

Warm Regards

Sara Fryklund

Founder, Ayurvedic and herbal practitioner