Vad vill Du förändra i din hälsobalans!

Ett individuellt coaching program med Sara Fryklund - Ayurvedaspecialist

  1. Vi bestämmer tillsammans vad Du vill förändra i ditt liv. Kanske vill Du lära dig vad o hur du ska äta, få ordning på magen eller huden, din stress eller kanske alltihopa dvs hela hälsobalansen.
  2. Vi sätter upp en gemensam plan för de 6 tillfällena vi kommer att träffas över telefon. Det blir oftast en resa tillsammans på ca. 5-6 månader - just för att du ska ha tid och möjlighet att förändra det du vill med stöd från mig Sara.
  3. Varje telefonkonsultation är 55 minuter långt, förutom det första som är 1.15 h långt. Under dessa 5-6 månader finns Sara på mail och för korta gratis telefonsupport om det skulle behövas.
  4. Du får hemuppgifter och övningar som du ska träna på mellan gångerna. Allt för att Du ska kunna förändras i den takt du vill, snabbt eller långsammare. Förändring tar tid och alla är vi olika!
  5. Är du redo för att komma igång och finna ett mer balanserat och hälsosamt liv, så är detta program något för dig!

Just nu ingår en gratis personlig örtblandning (eller motsvarande summa i produkter från Sattwa Herbs). Värde 690 kr.

Konsultationstider: Sara har konsultationstider på fredagar dagtid mellan kl. 8.30 - 16:00 och vissa måndag- och torsdagskvällar. Har du behov av annan tid - kontakta Sara INNAN du bokar för att komma överens om en lämplig tidpunkt. När du köpt programmet får du ett mail där du kan fylla i din hälsoinformation och även en länk för att boka ditt första möte.

Betalning: Med Klarna som är vårt betalsätt, kan du välja att delbetala i din egen takt eller betala hela beloppet på en gång.

Pris: 9990 kr

Sara Fryklund - Ayurvedaspecialist på Sattwa Herbs

Jag brinner för att hjälpa människor att finna sin egen hälsobalans och för örters läkande egenskaper. Det går att bli bra i magen, få ordning på sin hud eller få ett mer balanserat liv. Sara har utifrån sina år i konsultation med kunder och utifrån Ayurvedan utvecklat fem Kärnverktyg som Sattwa Herbs kunder använt över åren just för att de får så fina resultat.

Den ayurvediska kosten och livsstilen är inte ännu en diet utan mer att förhållningssätt som faktiskt håller livet ut!

Jag ser fram emot att få hjälpa just Dig till ett mer balanserat liv. Du är värd att må bra!


Läs mer om hur Sara arbetar med sina kunder för att förändra vanor och rutiner i dessa tre artiklar:

Sofia - Så hänger mage och hud ihop

Marianne - Nu slipper jag mina röda utslag i ansiktet

Lottas resa - Till en stark och välmående matsmältning

Lite om Sara, Sattwa Herbs och vad vi gör:

Sara har utifrån sin djupa kunskap i Ayurveda och mångåriga erfarenhet i konsultation med kunder utvecklat en Kost & Magskola med Fem Kärnverktyg som över åren har hjälpt många kunder att få ordning på sin mage, matsmältning, hud, stress och andra obalanser. Enligt ayurvedan så börjar faktiskt allt med att finna en bra matsmältning och det är Sara expert på!

Sara driver idag företaget Sattwa Herbs som säljer örtblandningar och kurser online som stöd till förändring i hela din hälsobalans. Hon har en universitetsexamen i Ayurvedisk medicin från Manipal Ayurvedic University, Indien/London plus att hon är folkhälsovetare från Karolinska Institutet.

Ayurveda är ett femtusenårigt medicinskt systemet från Indien som har enkla och hållbara verktyg som är lätta att praktisera för både dig själv och din familj. Men lite träning och vägledning behövs och den får du av Sara. Det fina är att verktygen håller livet ut!Med Klarna som är vårt betalsätt, kan du betala hela beloppet på en gång eller välja att delbetala i din egen takt.

Just nu 20% rabatt om du anmäler dig innan den 15 september 2020.

Pris: 9990 kr  7990 kr

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.