Så här tycker kunderna

Eleonor, augusti 2017, ”Mycket glad och nöjd kund”

Utan Sattwa Herbs hade jag aldrig mått så bra som jag gör idag. Det är fantastiskt! Mirakel! Tack så mycket!

Christina, januari 2017, ”Förstoppad sen 10 år- Igår gick jag på toaletten själv, tredje dagen- helt otroligt”

Hej! jag var på föreläsning i Sandviken som var jätte bra. Dagen efter gick jag och handlade till mungbönsgryta, detoxen och All in one Vata Agni. Är totalt föstoppad sedan tio år och har Toilax på recept. Igår gick jag på toaletten själv, tredje dagen helt otroligt.

mvh Cristina

Sattwa Herbs kommentar: Christina har använt Vata Agni All in One

Katja, Malmö oktober 2016, ”Kan nu äta vad som helst utan att svullna upp!”

”Det är svårt att beskriva med ord om hur glad och tacksam jag känner mig över att ha funnit Sattwa Herbs. I nästan 3 år har jag haft problem med min svullna mage och testat en hel del olika metoder för att få bukt med min mage men tyvärr har ingen av dessa hjälpt. Sen när jag var på Hillesgården och lyssnade på Sara Fryklund om Ayurveda ingav det mig ett stort hopp. Jag gick in på hennes hemsida efter föreläsningen och beställde några produkter. Nu har jag testat örterna, ghee och mungbönor i 3 veckor och har aldrig mått bättre. Det känns helt otroligt att jag kan äta vad som helst utan att svullna upp. Det känns som om jag har fått en ny och friskare kropp. Jag kan äntligen njuta av all mat numera och kommer att fortsätta med dessa produkter vid behov, så länge jag lever.” Varma hälsningar Katja

Sattwa Herbs kommentar: Katja har använt Kapha Agni All in One och även Detox Mild & Daily

Ksenija Kosanovic, Jönköping september 2016 ”Helt underbart"

Hej!

Vill tacka jättemycket för fantastiska råd och recept samt för den intressanta mini – föreläsningen på Life butiken i Jönköping den 6 april (sista mini – föreläsningen vid 17.00)! men även för örtblandningen som jag har inhandlat! Min mage har blivit fantastiskt bra! Tack Sara för detta fantastiska örtblandning! Redan efter det första intaget på kvällen – tillsammans med ghee – efter receptet, har jag känt av lenheten! Helt underbart! Nu efter bara 4 dagar, har jag knappt något av problemen, jätteglad! Tack ännu en gång! Lycka till i ditt fantastiska arbete och jag kommer i fortsättningen att följa hemsidan, inhandla samt ev. skriva och fråga om råd angående produkterna!

Med jättevarma hälsningar Ksenija Kosanovic från Jönköping

Sattwa Herbs kommentar: Ksenija har använt Pitta Agni Classic som hon tog med ghee (=Pitta Agni All in One)

Ida, Sandviken augusti 2016 ”Min flickas eksem har under sommaren varit helt borta”

Sedan jag la om kosten från Paleo och följde dina tips och har använt örterna har det hänt massor med min hälsa, jag är så tacksam! Även min familj har hakat på tåget och min flickas eksem har under sommaren varit helt borta, underbart! Jag ser verkligen fram emot när du kommer till Sandviken, jag har tipsat massor av människor om din föreläsning de har blivit inspirerade av hur jag äter och är nyfikna på dina goda råd och örter.

Sattwa Herbs kommentar: Ida o hennes familj Support Skin tillsammans med en Grundprodukt givetvis.

Glad mamma, juli 2016... Efter 3 dagar är harklandet o slemmet som bortblåst”

Har gått till flertalet läkare med min son(idag 13 år gammal) under de sista 4 åren för att få hjälp med hans slem- hosta i bröstet... utan resultat, inte stoppar jag i mitt växande barn giftet ”cortison” som de rekommenderar. Av en händelse läste jag annonsen om ayurvedans Sitopaladi – beställde på vinst o förlust… Efter 3 dagar är harklandet o slemmet som bortblåst, är jätteglad för grabbens skull Äntligen slut med att vara förkyld hela tiden... Nu när jag har läst mera om ayurvedans ”Magar” skall jag ge honom Pittans örter - kanske kan hans torra ögon få tillbaka sin naturliga fuktighet när han är i torr o kylig luft, vilket oxå har stört honom mycket de sista åren. Jag får återkomma om detta till hösten!!!

Glad Mamma ifrån Göteborg

Sattwa Herbs kommentar: Sonen har använt Sitopaladi som tas med honung eller kokhett vatten

Linnea, maj 2016 ”Mår som en prinsessa”-ingen hård mage längre

Måste bara berätta om min Aha-upplevelse efter min kontakt med örterna från SATTWA HERBS. Den 19 mars hade jag äran att få träffa Sara igen. Fick en ny sorts av örter, som jag tog i 5 dagar. Då börjar det hända mer saker med magen. Toppen igen! Min mage är så bra idag efter bara 4 veckor. Mår som en prinsessa. Tack Sara, om du visste vad glad jag är. Jag har haft problem-mage i så många år.

Vänligen Linnea

Sattwa Herbs kommentar: Linnea har använt Vata Agni Classic + Detox Longer & Stronger + Detox Mild& Daily (=Vata Agni All in One)

Agneta, februari 2016 ”Fantastiskt, magen håller sig lugn när jag är ute bland folk och nu kan jag sova en hel natt utan att hosta”

Jag tar örterna för magen punktligt och resultatet är fantastiskt. Inte ett enda misslyckande sedan jag började med örterna. Jag börjar känna mig trygg med att magen håller sig lugn när jag är ute bland folk, vilket den inte gjorde innan, det är en fantastisk upplevelse. Mitt magproblem har ändå hållit på sedan 1996. Då sökte jag läkare, fick ingen diagnos, men Imodium på recept. Jag ska se om jag kan fasa ut den medicinen så småningom. Jag tar också Sitopaladin för hostan och nu händer det ganska ofta att jag får sova en hel natt och det var länge sedan nu. Så har jag också kokat Ghee som jag har på smörgås och även tar hostörterna med.

Sattwa Herbs kommentar: Agneta har använt Pitta Agni Classic + Sattwa Balanced Mind ( idag Pitta Agni all in One) och dessutom Sitopaladi- för andningsvägarna

Lotta, kund från Allt för Hälsan- mässan i Stockholm, november 2015

Hej!

Vill bara säga tack ! Vilken tur att jag träffade er på hälsomässan i Älvsjö. Örterna börjar göra min mage bättre. Har köpt en ny omgång av er. Mungböngryta var mycket god och Ghee tyckte både jag och mina barn om. Vi hade den på knäcke macka och i matlagningen.

Hälsningar Lotta

Evelina Rosengren- juni 2015 ”Alltså, känslan är obeskrivlig!”

Jag köpte produkter av er när jag var på Fitnessgalan i Stockholm! Jag måste säga att jag är väldigt nöjd! Min mage funkar varje dag, matsmältningen funkar, ingen gasig eller uppsvälld mage, alltså känslan är obeskrivlig!! Det har hjälpt mig otroligt mycket. De produkter jag köpte var Kapha Agni Classic, Detox Mild & Daily och Detox Longer & Stronger!

Hälsningar Evelina Rosengren

Ellen, kock Hillesgården, Klippan, Skåne, juni 2015

Så här skriver Ellen om Mungbönsgrytan:

– Ja, vi hade mungbönsgrytan på lunchen till personalen förra veckan och den gjorde succé. Så det var order om repris. Dom gillade den jättemycket. Jag tyckte också om den. Det var överraskande att det kändes så bra i magen efter att ha ätit den. Linser och bönor brukar alltid föra med sig en liten känsla, men den här kändes behagligt direkt.

Hälsningar Ellen

Mika Isaksson 8 maj 2015- ”Lugnare mage, sover bättre”

Jag är superglad för era produkter. Hittade er på Skönhetsmässan i Malmö förra året och dricker fortfarande Sattwa Herbs (när jag kommer ihåg.. är en tankespridd liten kolibri) Trots att jag missar några dagar ibland märker jag stor skillnad. Min mage är lugnare, jag sover bättre och jag har inte varit sjuk på ett helt år! Innan var jag småsjuk rätt ofta.. men inte nu längre. Om det beror på Sattwa Herbs örtblandningar eller en ändrad livsstil vet jag inte men oavsett vad kommer jag fortsätta med mina örter.

Ha en trevlig dag!

Hej Mika!

Vad roligt att du har börjat få ordning på magen. Det är just det som är tanken för ”Vata-kolibris” smiley att kunna ha Sattwa örterna i köksskåpet som en trygghet att använda när man behöver dem.

Hälsningar Sara Fryklund

Sattwa Herbs kommentar: Mika har använt Vata Agni Classic, Booster Mind & Body och Detox Mild & Daily.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.