Om Sattwa Herbs


Vårt koncept

Ayurvediska örtblandningar för just Din mage, kropp och sinne

- sammansatta av Sara Fryklund - Sattwa Herbs egen Ayurvedic Practitioner

Sattwa Herbs säljer naturliga ayurvediska örtblandningar. Vi har örtprodukter för just Din mage, hud, stress och övrig hälsa. Idag erbjuder vi även flertalet kurser online med Sara.

Vi människor har alla olika magtyper och vi smälter vår mat på olika sätt. Fungerar din matsmältning kan kroppen ofta själv klara av att ta hand om andra obalanser som du kan drabbas av. Sattwa Herbs erbjuder därför personligt utvalda örter baserat på det flertusenåriga traditionella medicinska systemet Ayurveda.

Allt börjar med magen!

Vilka är vi?

Sattwa Herbs är ett svenskt företag som har sina produktionslokaler i Ystad. Grundare av Sattwa Herbs är Sara Fryklund - Ayurvedaspecialist, men idag är vi ett helt team som jobbar för att sprida budskapet om örternas fantastiska effekt på vår hälsa!

Var finns vi?

Sattwa Herbs örtprodukter säljs här i vår webbshop, numera har vi också kurser för hela din hälsobalans.

Hjälp att välja produkter eller magtyp?

Gör vårt magtypstest eller läs mer i Välj produkt för att se vilka örter du behöver och vilken magtyp du har! Du kan också boka en tid för 10 minuters gratis örtrådgivning med Sara Fryklund - vår Ayurvedaspecialist.

Vad innehåller örtblandningarna?

Sattwa Herbs örtblandningar är naturliga kosttillskott med ayurvediska örter i pulverform sammansatta och utprovade av Sara Fryklund, Sattwa Herbs egen ört och ayurvedaspecialist. Vi väljer och köper våra örter från omsorgsfullt utvalda leverantörer i Europa och Indien. Några av våra örtblandningar som All in One innehåller även ghee, ett långkokt skirat smör som använts i årtusenden i den ayurvediska traditionen för matsmältningen.


Vår story

Sattwa Herbs mål och vision

A higher quality of life through a happy digestion

Vi vill hjälpa människor att förstå att det går att bli bra i magen och att få ordning på sin matsmältning och därmed även andra relaterade hälsoproblem som hud etc. Vi erbjuder personligt utvalda örtblandningar utifrån varje individs mage och matsmältning baserat på det flertusenåriga traditionella medicinska systemet Ayurveda.

Läs mer om Vårt koncept- Det går att bli bra i magen här

Grundaren av Sattwa Herbs

Sara Fryklund som är Ayurvedaspecialist i örter, mage och kost har sedan barnsben alltid haft ett mycket starkt intresse för örter och deras läkande egenskaper.

Under åren hon hjälpt kunderna i konsultation har hon blivit en duktig kost- och örtspecialist. Sara har alltid haft som mål att lära sig örternas verkan och användningsområden genom att göra egna örtblandningar, detta enligt den ayurvediska traditionen för ayurvediska läkare i Indien. Sara har även en universitetsexamen i Ayurvedisk medicin från Manipal Ayurvedic University, Indien/London plus att hon är folkhälsovetare från Karolinska Institutet.

Sara Fryklund - Ayurvedaspecialist

Mage och matsmältning är relaterade till övriga hälsoproblem

Magproblem och andra relaterade hälsoproblem är det område som Sara blivit specialist på över åren därav har Sattwa Herbs sitt fokus på örter för just Din mage och matsmältning. När man enligt den ayurvediska traditionen ska ge kropp och sinne en chans att läka ut och hitta sin balans börjar man alltid med att få ordning på matsmältningen, när den fungerar lägger man till annan behandling för att städa ur, bygga upp eller lugna kropp och sinne. I Indien på ayurvediska sjukhus och retreater gör man detta genom en riktig Panchakarma (en djup och grundlig utstädning och sedan uppbyggnad av kroppen) för att komma åt olika hälsoproblem.

Här i Europa har vi inga kompletta ayurvediska sjukhus, men vi kan arbeta med oss själva på ett annat om inte mer effektivt sätt i längden. Att lära sig den ayurvediska livsstilen här hemma är mer långsiktig och innefattar givetvis örter, enkla kost- och livsstilsändringar etc.

Vill du få hjälp av Ayurvedan eller Sara, läs mer i Saras samlade Tips & Råd här på webben eller gå Saras populära online-kurs 100 dagar med Ayurveda- Finn din hälsobalans.

Sattwa Herbs 7 ledord

HAPPY   HEALTHY   HARMOUNIUS   GENUINE   CONTINOUS  SUPPORTIVE  UNIQUE  

Framtiden

Just nu erbjuder vi en ny onlinekurs 100 dagar med Ayurveda- Finn din hälsobalans. Denna kurs bygger på Saras djupa kunskap i Ayurveda och på den erfarenhet hon skaffat sig utifrån flertalet år i konsultation med kunder och från föreläsningar och workshops. Till våren kommer även fler mini-kurser online med Sara på olika teman såsom Min mage och jag, Sötsug, Att lära sig äta ayurvediskt etc.

Vi kommer även att lansera en engelsk version av vår webbshop nu i vår så att vi kan nå ut till hela välden med vårt budskapet om örternas fantastiska effekt på vår hälsa!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.